su kaçağı tespit No Further a Mystery

Wiki Article

Son sorunuzdan başlayarak cevap vermek gerekirse, evet banyoda su kaçağı olursa sizin tuvaletin tavanından su akabilir. Bunun sebebi ise; banyodan betona sızan su, beton arasındaki çatlaklardan sızarak tuvaletin tavanında akabilir. Bu olağan bir durumdur.

tavandan su akmıyorsa yani sadece duvarda su sızıntısı varsa yinede su kaçağını bulabiliyor musunuz, alt kata kadar inen su kaçaklarını ne kadar zaman da buluyorsunuz ? cevap verirseniz sevinirim.

Kalorifer borusunda su kaçağı varsa ve yine parke altından geçiyorsa yine termal kamera gardenımı ile noktasal olarak yeri belirlenebilir. Ayrıca parkeleri sökmeye gerek bile kalmaz.

Bu işlemleri kurumsal ya da bireysel ayırmadan tamamen uygun fiyat – yüksek kalite iş anlayışıyla birlikte gerçekleştirdik. İşte İstanbul’da ve diğer birçok şehirde bulunan şubesinde hizmet verdiğimiz o kurumsal firmalar…

Pimaş İçi Kaçak Bulmada Kullanılan Tesisat Kamerası: Kamera pis su dediğimiz pimaşlardan rögara giden kullanım suyu yani pis su tesisatı kaçaklarının bulunmasında en büyük propertyımcımızdır.

kameralı su kaçak tespit cihazı fiyatları için verdiğimiz connection lawnımıyla ulaşabilirsiniz veya bu linkten tüm kıyaslamalı ve fiyatlı su kaçağı tespit cihazını bulabilirisiniz. 

Sıhhi Tesisat Kontrolü: Klozet, lavabo, banyo veya mutfak muslukları gibi sıhhi tesisat ekipmanlarında herhangi bir sızıntı veya su birikintisi olup olmadığını kontrol edin. Bu ekipmanlardan sızan su, su kaçağına işaret edebilir.

Merhabalar işlerinizi günlük rahatlığıyla bize teslim edebilirsiniz kaliteli ve güvenli işçiliğimizle uygun fiyata hizmet vermekteyiz

Akustik su tesisatçısı dinleme cihazları da su kaçağı tespitinde sıklıkla kullanılan bir diğer araçtır. Bu cihazlar, suyun borular içinde geçerken oluşturduğu sesleri algılayarak sızıntının olduğu noktayı belirleyebilir.

Bu yeni yöntemler kurumsal tesisat firmaları tarafından kullanılmaktadır. Ancak su kaçağı tespit sizlere tavsiyemiz tesisatçıya mutlaka tesisat kaçak tespit cihazı ile kırmadan su kaçağı bulma ile ilgili bilgi alın.

Su tesisatlarının düzenli olarak kontrol edilmesi ve bakımının yapılması da su kaçağı riskini azaltmada etkilidir.

Arızalar büyük paralar harcanan işler değildir işiniz her su tesisatçısı ne olursa olsun biz yapmıyor olsak dahi bilgilerimizi ve tecrübemizi sizinle paylaşabiliriz Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Termal Kamera : Temelde ısıyı esas alan bu görüntüleme cihazı su kaçak tespiti ile kalorifer tesisatı, sıcak su tesisatı gibi sıcak suyun geçtiği boruların yerinin tespit edilmesi için kullanılır. Su sızıntısının tespiti için gerek duyulması halinde termal kamera kullanmaktayız.

Su su kaçağı tespiti tesisatı testi en basit tüm muslukları kapatıldıktan sonra saat sayacına bakarak yapılabilir

Report this wiki page